Back to All Events

Papirotècnia: doblegar i tallar

  • Centre Cívic Convent de Sant Agustí 36 Carrer del Comerç Barcelona, CT, 08003 Spain (map)

MakerConvent: Papirotècnia: plotter, doblegar i tallar

Tallers creatius que expliquen per què la tècnica de plegat pot ser un mitjà molt interessant per crear objectes a petita escala i obtenir les idees de les formes estructurals i arquitectòniques que després poden ser produïdes en una escala diferent o d’un material diferent.

No només anem a aprendre com desenvolupar les nostres habilitats manuals de doblegat sinó també aprendrem els conceptes base d’aquesta tècnica per aplicar-la a les nostres pròpies idees i projectes. Durant el curs intentarem transformar un esbós 3d a un objecte / producte funcional, com un llum, embalatge creatiu o un prototip de moble o edifici a escala.

• Eines: Plotter de tall
• Materials: paper, cartolina, feltre, polipropilè.

4 sessions - Del 16 d’octubre al 13 de novembre, de 18:30 a 20:30h,

 

 

.

Later Event: December 6
Cut & Fold